Artan Tedarikçi Ağı Döngüsünü Risk Almadan Yönetin

  • Günümüzde ürün çeşitliliğinin artması ve buna bağlı tüketici beklentilerindeki artış, işletmeleri daha fazla tedarikçiyle çalışmaya yönlendiriyor. Teknolojiyi iş süreçlerine dahil etmek ve tedarik süreçlerinin yönetiminde ofise bağlı kalmadan hareket edebilme kabiliyetini kazanmak isteyen müşterilerimize, SAP Fiori tabanlı Tedarikçi Portalı (VEPO) çözümümüzü sunuyoruz.
  • Tedarikçiler ile entegre bir satın alma ve lojistik süreci sağlayan VEPO, SAP ile aynı database üzerinde çalışan web tabanlı bir platformdur. Her ölçekteki işletmenin ticari ortaklarıyla, istediği zaman cihaz bağımsız bağlantı kurabileceği ve kurulan bu bağlantı aracılığıyla satın alma siparişi, sözleşme, teslimat, teklif, fatura, stok, duyuru/ilan ve performans yönetimi ile etiket basma işlemlerine kadar tüm satın alma sürecini yönetebilecekleri fonksiyonlara sahiptir.
  • UI5 teknolojisi ile geliştirilen çözüm mobil uyumludur ve SAP ile tedarikçi arasında çift yönlü bilgi akışınıonline bir şekilde yapar. Ayrıca son kullanıcıların bilgiye hızlıca ulaşmasını sağlaması, mail ve telefon trafiğinin azaltması, tedarikçi değerlendirme ve tedarikçi portföyünün etkin takibi ile verimli bir satın alma ve operasyon sürecinin gerçekleşmesi sağlar.
  • Farklı satın alma senaryolarına karşı hazırlıklı, %60’ı 7 yıl ve üzeri deneyimli SAP danışmanlarından oluşan ekibimiz ile ‘tam zamanında teslimat’ sözünün güvence altına alınmasını sağlıyor, sipariş karşılama oranı ve hızının artırılmasını mümkün kılıyoruz.
  • Felece Tedarikçi Portalı (VEPO) hakkında daha fazla bilgi almak ve Felece uzman ekibi ile iletişime geçmek için tıklayın.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur