Banka İşlemleri ve Muhasebe Süreçleri Arasında Elektronik Hesap Özeti Entegrasyonu

  • Elektronik Hesap Özeti entegrasyonu şirketlerin, tüm banka hesaplarına aynı anda ulaşabilmesini ve uzun zaman alabilen farklı muhasebe işlemlerinin otomatikleştirilerek kolayca tamamlanmasını sağlıyor.
  • İş süreçlerinde SAP çözümlerini kullanan şirketler, hız ve verimlilik gibi değerli avantajlar elde etse de özellikle bankacılık işlemleri ve muhasebe kayıtları noktasında gerekli işlem sayısı hâlâ önemli bir iş yükü olmaya devam ediyor. Örneğin bir müşteriden tahsilat geldiğinde, muhasebe çalışanlarının sırasıyla; bankacılık uygulamasına girerek ekstreye bakması, hangi firmadan/şahıstan olduğunu tespit etmesi, akabinde SAP muhasebe kayıt ekranında banka hesabı belirleyerek, borç/alacak bilgisi, tutar, müşteri bilgileri, açıklama vs. pek çok detayla birlikte kayıt girmesi gerekiyor. Hata yapmaya bir hayli açık olan bu süreç, birçok verinin kontrol edilmesini ve yeniden yazılmasını gerektiriyor. Felece’nin müşterilerine sunduğu Elektronik Hesap Özeti (E-HÖ) entegrasyonu sayesinde bu uzun ve kapsamlı işlem süreci, otomatik bir biçimde kolayca tamamlanıyor.
  • FELECE E-HESAP ÖZETİ ENTEGRASYONU NEDİR?

    Banka ile SAP sistemleri arasında servis ile sağlanan entegrasyon olarak tanımlanabilecek olan Felece E-Hesap Özeti entegrasyonu ile banka hesap hareketlerinin anlık olarak SAP sistemlerinde görüntülenmesini ve otomatik ya da manuel olarak muhasebeleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Tüm banka hareketlerini eş zamanlı olarak SAP sistemlerine taşıyan Felece E-Hesap Özeti entegrasyonu ile herhangi bir kullanıcı müdahalesi olmadan kayıtları muhasebeleştirebilirsiniz.
  • Manuel işlemleri son derece azaltan ve buna bağlı olarak işlem hatalarını da büyük ölçüde ortadan kaldıran E-HÖ entegrasyonu sayesinde, hangi müşteriden ödeme geldiğini kullanıcı kokpiti üzerinden kolayca görüntüleyebilirsiniz.
  • Banka ve SAP çözümleri arasında HTTPS (Güvenli) bağlantısı üzerinden işlem yapmayı sağlayan Felece Elektronik Hesap Özeti entegrasyonu ile:
  • - Bankalara 7/24 erişebilirsiniz
  • - Banka hesap hareketlerini kayıt altına alabilirsiniz
  • - Yapılacak işleme özgü kayıt kuralları oluşturabilirsiniz
  • - Finansal süreçlerinizi nakit durum/akış raporlarıyla otomatik olarak optimize edebilirsiniz
  • ELEKTRONİK HESAP ÖZETİ ENTEGRASYONUNDA FELECE DENEYİMİ

    Felece’nin uzun yıllara dayanan SAP uzmanlığıyla geliştirdiği Felece Elektronik Hesap Özeti entegrasyonu tüm SAP uygulamalarınızla tamamen uyumlu bir şekilde çalışıyor. Müşterilerin bankacılık işlemlerini ve muhasebe süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Felece Elektronik Hesap Özeti entegrasyonuyla hesap hareketlerinizi tek bir yerden kolayca yönetebilir, uzun zaman alan banka ve muhasebe süreçleri arasındaki işlemlerinizi otomatikleştirerek çok kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Felece deneyimi ile hızla sistemlerinize entegre olacak olan Elektronik Hesap Özeti'nin avantajlarından yararlanmaya en kısa sürede başlayabilirsiniz.
  • Felece'nin E-Hesap Özeti Entegrasyon Çözümü hakkında daha fazla bilgi almak ve Felece uzman ekibi ile iletişime geçmek için tıklayın.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur