E-ticarette Yeni Nesil Dijital Pazarlama Çözümleri ile Öne Çıkın

  • E-Ticarette rekabet koşulları her geçen gün daha da zorlaşıyor. Değişen müşteri profili ve pazara yeni giren oyuncular ile birlikte e-Ticaret şirketleri, rekabette öne geçebilmek için yenilikçi dijital pazarlama çözümlerine ihtiyaç duyuyor. Doğru algoritmaların kullanıldığı çözümler ve altyapılar ile müşteriyle doğru zamanda buluşmayı vadeden Felece, sektördeki deneyimi ve teknolojik anlamdaki yetkinliği ile dijital pazarlama noktasında fark yaratıyor.
  • İnternet ve dijitalleşme ile birlikte ortaya çıkan teknolojik çözümler, işletmelere müşteriyle buluşma noktasında yepyeni imkanların önünü açıyor. Geçmişte iletişim teknikleri üzerinden kurgulanan pazarlama çözümleri, artık yazılım mühendisleri tarafından, psikografi, istatistik, demografi, bilişim ve CRM ekseninde tasarlanıyor. Geliştirilen algoritmalar ve yeni nesil ölçüm ve değerlendirme sistemleri ile birlikte şirketler, müşteriyle hangi dilde ve tonda, hangi hesap üzerinden, nasıl bağlantı kurmaları gerektiğini keşfediyor, müşterinin karar eşiğine en yakın duygusuna hitap etme olanağı yakalıyor.
  • Pazarlama dünyasının en güncel yaklaşımlarından olan "Sensitive Marketing (Duygulara Yönelik Pazarlama)" kavramı ile müşteriler sadece ihtiyaçları temelinde değil o ihtiyaç oluştuğu anda satın alma kararını verdiren duygu özelinde ele alınıyor. O duygu eşiğinin hazırlandığı noktada tüketiciye nerede temas edilebileceği, duygunun oluştuğu an, duyguyu yansıttığı yer, hizmetin ona götürüldüğü noktanın bir araya getirilebilmesi büyük önem taşıyor. Bütün bunların eşzamanlı çalışabilmesi için doğru pazarlama algoritmalarının çalışması ve doğru altyapı sistemlerinin kullanılması gerekiyor. Bu noktada şirketlerin pazarlama başarısı elde etmelerinde SAP Marketing Cloud çözümü önemli bir rol oynuyor. Türkiye'de SAP Marketing Cloud ile gerçekleştirilmiş ilk uçtan uca projelere imza atan SAP Gold Partner'ı konumunda olan Felece ise hem e-Ticaret hem de pazarlama alanındaki bilgi birikimi, deneyimi ve uzmanlığıyla müşterilerinin başarıya ulaşmasına katkıda bulunuyor.
  • Pazarlamayı baştan tasarlayarak başarıya ulaşın

    Felece'nin pek çok müşterisinde başarılı projeler gerçekleştirdiği SAP Marketing Cloud çözümü ile e-Ticaret üzerinden alışveriş yapmış olan bir müşterinizin, sonraki ardıl davranışlarını analiz edebilir, satın alma kararını verdikleri noktada onlarla buluşmayı sağlayabilirsiniz. CRM sistemleri ve e-Ticaret sistemleri ile entegre çalışan SAP Marketing Cloud çözümü sayesinde müşterilerinizin deneyim haritasını anlamlandırma yöntemi ile pazarlamayı otomasyona dayalı bir yaklaşımla yeniden tasarlayabilirsiniz.
  • Bu noktada kârlılık, müşteri deneyimi, müşteri sadakati, RFM (Recency Frequency Monetary – Güncellik Sıklık Parasal Değer) analizleri, tutundurma oranları ve daha pek çok veri ile şirketinizde müşterilerinizi 360 derece tüm eksende analiz etme yeteneğine kavuşabilirsiniz. Müşterilerinizin satın alma öncesi ve sonrası davranışları üzerinden onlarla kurmanız gereken iletişim dilini keşfedebilir, sadakat noktasında geri dönüşler alabilirsiniz. En üst seviyede kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi tasarlayabilir ve B2B sektörler için de talep ve yeni müşteri yaratarak işinizi büyütebilirsiniz. Oluşturacağınız dinamik bir veri tabanı ile çok kanallı müşteri etkileşimini besleyebilirsiniz.
  • Pazarlama gücünüzü 4 katına çıkarın

    E-Ticaret çözümlerinin tam potansiyeline ulaşabilmesi için dijital pazarlama ve otomasyon ile entegre kullanılması gerekiyor. Bu nedenle e-Ticareti, dijital pazarlama ve otomasyondan ayrı düşünmemeniz gerekiyor. SAP çözüm ailesi bu konuda önemli yetkinlikler ve zenginlikler sunuyor.
  • SAP Customer Experience (CX) ürün ailesi içindeki SAP Commerce Cloud çözümü ile SAP Marketing Cloud çözümünü birlikte kullandığınızda, markanızın pazarlama gücünü erişim, bilinirlik, sadakat ve karlılık düzleminde, 4 katına çıkartmak mümkün. Felece'nin deneyimi ve yetkinliği ile hayata geçireceğiniz SAP e-Ticaret ve Pazarlama çözümleri sayesinde e-Ticaret sitenizin arka planında doğru algoritmaların çalıştığı bir altyapı elde edebilir, bu şekilde ihtiyaç oluştuğu anda müşterilerinizin yanında olarak onlarla markanız arasında gerçek bir duygusal bir bağ kurmayı başarabilirsiniz. Müşterilerinizin satın alma öncesi ve sonrası davranışlarını analiz ederek, doğru zamanda müşterilerinizle temas etme becerisi kazanabilirsiniz.
  • Felece'nin Pazarlama çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak ve Felece uzman ekibi ile iletişime geçmek için tıklayın.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur