İş Süreçlerinde Bütünlük Sağlamanın Anahtarı: Doğru Entegrasyon

  • İş süreçlerinde kullanılan araç ve sistemlerin sayısı arttıkça, yönetilmesi de karmaşaya ve zaman kaybına sebep olabiliyor. Bu noktada doğru entegrasyon çözümünü bulmak kritik bir gereklilik halini alıyor. SAP Process Orchestration (PO) ve Cloud Platform Integration (CPI) çözümleri, hem iç hem de dış sistemler arasında entegrasyon için işletmelere hızlı ve güvenilir bir çözüm sunuyor.
  • SAP’nin ilk olarak Exchange Infrastructure adıyla, daha sonra Process Integration (PI) ve 2011 itibarıyla Process Orchestration (PO) adıyla sunduğu ara katman çözümü, farklı sistemler arasında iletişim eksikliğinden kaynaklanan aksamaları ortadan kaldırarak süreç yönetiminin doğru bir şekilde yapılmasına yardımcı oluyor. SAP Cloud Platform Integration ise bulutta veya kurum içi (on-prem) kullanılan, SAP ve SAP olmayan (non-SAP) sistemler arasında kolay bir şekilde entegrasyon kurulmasını sağlıyor.
  • Entegrasyon süreçlerinde, entegre edilecek modül sayısı arttıkça süreci yönetmek de buna paralel şekilde zorlaşıyor. Bu sebeple entegrasyonu tek bir noktada toplamak, kontrol etmek ve hataları görebilmek için ara katman çözümlerine ihtiyaç duyuluyor. SAP'nin PO ve CPI uygulamalarıyla farklı yazılımların tek bir noktadan kontrol edilip yönetilebilmesi iş süreçlerini otomatikleştirip kolaylaştırmayı sağlıyor.
  • Hem iş süreçlerinde SAP kullanan bir yapıyı farklı bir platforma taşırken hem de diğer platformları SAP sistemlerine entegre ederken kullanılabilen SAP PO ve SAP CPI, temelde küçük farklarla birbirinden ayrılıyor. SAP PO’nun üzerinde hazır entegrasyon modülleri yer almazken, daha çok bulut tabanlı ihtiyaçlara cevap veren CPI’da ise hazır modüller bulunuyor. Örneğin SAP SuccessFactors ile S/4HANA Cloud’un birbirine entegre edilmesi gerektiğinde, SAP CPI ihtiyaç duyulan tüm entegrasyon modüllerini sağlıyor.
  • İç ve dış sistemleri sorunsuz ve güvenilir şekilde bir araya getirerek tek noktadan yönetmenin sunduğu avantajları Felece uzmanlığıyla keşfedin.
  • Felece, süreç entegrasyonunda hazır şablonlar oluşturarak, projeler için sıfırdan kod yazma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. SAP'nin PO ve CPI çözümleri ile şablonları uyarlayan ve bu sayede proje sürelerini kısaltan Felece, işletmelere uzun vadeli ve ihtiyaçlarına uygun entegrasyon çözümleri sunuyor.
  • SAP Gold Partner statüsüne sahip olan Felece'nin süreç entegrasyonu uzmanlığından faydalanarak işletmenize doğru entegrasyonun avantajlarını kazandırmak için bize ulaşın

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur