Kişiselleştirilmiş ve İnovatif Deneyimlerle Müşterilerinizi Anlayın

  • İşletmelerin müşteri yolculuğunu 360 derece gözlemleyebilmesi ve geliştirmesi, üretilen değerin artmasına ve buna bağlı olarak müşteri ile kalıcı bir bağ oluşturulmasına yardımcı oluyor. Müşterinin izin verdiği bilgileri kullanarak onu analiz etmek ve ona özel ürün ve hizmet üretebilmek, günümüzde şirketleri başarıya götüren faktörlerin başında geliyor. SAP CX çözümleri, işletmelere müşteriyi gerçek anlamda tanıma, ona özel değer ve deneyim üretme imkanı sağlıyor.
  • Günümüzde müşteri merkezli işletmelere dönüşen şirketler, rekabette büyük avantaj elde ediyor. Müşteri hareketlerini doğru analiz edip, onlara kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan kurumlar, hem müşterileri ile aralarında bağ kurulmasını sağlıyor, hem de daha çok müşteri kazanarak gelirlerinde artış yaşıyor. Analizlerini doğru yapan ve stratejisini müşteriyi odağına alarak geliştiren şirketler, başarıya giden yolda çok önemli bir mesafe kat ediyor.
  • SAP'nin son yıllarda büyük yatırım yaptığı CX (SAP Customer Experience - SAP Müşteri Deneyimi) çözümleri, müşteri süreçlerini 360 derece uçtan uca takip edebilme, sonuçlandırma ve böylece daha iyileştirilmiş deneyimler sunabilme imkanı sağlıyor. Müşterilerin doğrudan temas halinde oldukları satış, pazarlama, e-ticaret, satış sonrası hizmetler ve müşteri hizmetleri gibi bölüm ve departmanlarda kullanılan SAP CX çözümleri, kurumlara müşteriyi gerçek anlamda tanıma ve onlara özel çözümler üretmeyi mümkün kılıyor.
  • SAP MÜŞTERİ DENEYİMİ MODÜLLERİ NELERDİR?

    SAP CX çözümleri, müşteri deneyimi noktasında ihtiyaç duyulan tüm araç ve içerikleri kurumlara sağlayan farklı modüllerden oluşuyor. Hedef kitleyi anlamayı, onların ihtiyaçlarını tespit etmeyi ve profil oluşturarak benzersiz içgörüler elde etmeyi sağlayan SAP CX modülleri özetle, işletmeler için müşterileri harekete geçirerek doğru mesajı, doğru zamanda, doğru yerde iletmeye yardımcı oluyor.
  • Sales Cloud

    Sales Cloud, aday müşteri noktasından satış sürecinin sonuna kadar, müşterilerle olan süreçlerin yönetilebilmesini sağlıyor. Satış stratejisinin verimini artırmada büyük önem taşıyan Sales Cloud, sahadaki süreçleri en iyi şekilde analiz etmeye imkan tanıyor.
  • Service Cloud

    Service Cloud, satış sonrası talep ve destek süreçlerinin sınıflandırılması, eskalasyonların ve adreslemelerin yapılması ve müşteri taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kullanılıyor. Service Cloud, yapay zeka, artırılmış gerçeklik ve nesnelerin interneti gibi teknolojileri, servis yönetimi noktasında verimliliği artırmak için bir araya getiriyor.
  • Marketing Cloud

    Marketing Cloud, müşteri ve ürüne dair tüm kanallarda verilerin 360 derece toplanarak anlamlandırılmasını ve pazarlama hedeflerine uygun biçimde sonuçlandırılmasını sağlıyor. Sosyal medya verileri için de kullanılan Marketing Cloud modülü, müşterinin tıklama, görüntüleme gibi tüm dijital ayak izlerini bir araya getirerek analiz etmeyi mümkün kılıyor.
  • Commerce Cloud

    SAP’nin B2B ve B2C e-ticaret süreçlerine yönelik olarak geliştirilen Commerce Cloud ile işletmeler, e-ticaret operasyonlarında kendi süreçlerini şekillendirebiliyor. Accelerator mantığıyla sektörel ready-to-use (kullanıma hazır) altyapı da sağlayabilen Commerce Cloud, entegrasyon anlamında da çok güçlü bir altyapı sunuyor.
  • Örneğin; Financial accelerator, Travel accelerator gibi klasik e-ticaret altyapısından ayrışan e-ticaret süreçlerini karşılayabilecek kolaylıklar içermektedir. Entegrasyon anlamında da çok güçlü bir altyapı sunmaktadır.
  • Field Service Management

    Saha servis modülü olarak da isimlendirebilecek olan FSM, yerinde servis hizmetlerinin ve buna bağlı süreçlerin yürütülebilmesi için gelişmiş bir dijital altyapı sunuyor. FSM modülü, kaynak planlamasından, hizmetin sonuçlandırılmasına kadar sürecin her iki yönünü de kapsıyor.
  • SAP CX ÇÖZÜMLERİNİ FELECE DENEYİMİ İLE KEŞFEDİN

    SAP CX çözümlerinde doğru entegrasyon, şirketlere yüksek performans olarak geri dönüyor. Bu sebeple CX çözümleri tercih edilirken, süreç noktasında uygunluk ve doğru iş ortağı ile çalışmak başarı noktasında kritik önem taşıyor.
  • SAP CX çözümlerindeki deneyimi ile Felece, yüksek kalite standartlarıyla hizmet veriyor. CX çözümleri hakkındaki bilgi ve tecrübesi ile öne çıkan kalifiye danışmanları, çözümün uygulanması için kullanılan yöntemlerin güncel ve kabul görmüş kalite faktörlerine sahip olması, Expert ekibiyle kendi kalite denetimini yapan tek iş ortağı olması ve müşteri taleplerini önceliklendirme anlamında ciddi bir efor harcaması ile Felece, şirketlere SAP kalitesiyle müşteri deneyimini 360 derece gözlemleyebilme ve yönetebilme imkanı sağlıyor.
  • Felece deneyimi ile SAP CX çözümlerini iş süreçleriyle buluşturan şirketler, ciro artışı, iş süreçlerinde stabilizasyon ve daha fazla izlenebilirlik gibi olumlu geri bildirimlerde bulunuyorlar. Özellikle birden fazla çözümün beraber uygulandığı işletmelerde, müşteri deneyimi anlamında kısa sürede hızlı gelişmeler kaydediliyor.
  • Felece'nin SAP CX çözümleri konusundaki tecrübesinden faydalanarak, müşteri deneyimini ileri taşıyıp onlarla kalıcı bir bağ kurmak isterseniz bize ulaşın

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur