Kusursuz Çalışan Deneyimi için SAP Successfactors

  • Hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve pazardaki değişimler hem çalışanların beklentilerinde hem de iş modellerinde benzersiz bir dönüşüme yol açıyor. Belirsizliklerin içinde çalışanların nasıl hissettiğini anlamak, daha esnek ve çevik iş ortamları yaratmak, gelişim fırsatlarından performans yönetimine kadar tüm süreçlerde gerekli stratejileri geliştirmek ve uygulamaya koymak gerekiyor.
  • PWC tarafından yapılan Geleceğin Çalışma Hayatına Dair Umutlar ve Endişeler Araştırması*, katılımcıların gelecek beklentilerine, korkularına, mevcuttaki ve gelecekteki çalışma hayatına dair fikirlerine ışık tutuyor.
  • Ankete katılanlar, teknolojinin beraberinde getirdiği risklerden daha fazla fırsat sunduğu ve dijital becerileri geliştirme noktasında Türkiye'deki iş gücünün çok daha hızlı ve etkili bir şekilde gerekli aksiyonları aldığını vurguluyor.
  • Çalışan ihtiyaçları, çalışma biçimleri ve motivasyon kaynakları göz önünde bulundurularak tasarlanan SAP SuccessFactors, çalışan yaşam döngüsünde aranan üretkenliği ve çevikliği sağlıyor. Sürdürülebilir büyüme için insan odaklı bir kurum kültürü oluşturmayı hedefleyen İK yöneticileri, uçtan uca çalışan deneyimi yönetimine odaklanarak sağlıklı bir iş-yaşam entegrasyonu sunuyor.
  • *Araştırmanın tamamını buradan okuyabilirsiniz.
  • SAP SuccessFactors çözümü hakkında detaylı bilgi almak ve Felece uzman ekibi ile iletişime geçmek için tıklayın.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur