Projelerde Kritik Başarı Faktörleri

  • Kritik Başarı Faktörleri, bir projenin hedeflenen noktaya ulaşmasını doğrudan etkiliyor. Felece Teknoloji olarak projelerinizi hedefe ulaştıracak kritik başarı faktörlerinin belirlenmesi ve uygulanması için ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri, desteği ve uzmanlığı sağlıyoruz.
  • Bir projenin hedeflerine ulaşması için yüksek kalite standardında tamamlanması gereken faaliyetlerin tanımlanmasını, farklı süreçlerde iyileştirilecek alanların tespit edilmesini sağlayan Kritik Başarı Faktörleri, proje planı yürütülürken belirli görevleri önceliklendirmenin bir yolu olarak ortaya çıkıyor. Projenin başlangıç aşamasından itibaren dikkatle değerlendirilmesi gereken Kritik Başarı Faktörleri proje yönetiminin temelini oluşturuyor. Proje yönetiminde Kritik Başarı Faktörlerinin SMART (akıllı) yani specific (detaylandırılmış), measurable (ölçülebilir), achievable (ulaşılabilir), relevant (ilgili) ve time-bound (zaman sınırı belirlenmiş) olması, daha kolay uygulanmasını sağlayarak projenin başarısına yön veriyor.
  • Bir projenin hedefine ulaşmasını sağlayan kritik başarı faktörlerini doğru bir şekilde tanımlamak ve hayata geçirmek ise kapsamlı bir süreç bilgisi, deneyim ve uzmanlık gerektiriyor. Felece Teknoloji olarak bu alandaki uzmanlık ve deneyimimizle projelerinizdeki kritik başarı faktörlerini belirleyip uygulamanıza yardımcı oluyoruz.
  • Proje başarısı için kapsamlı hizmetler

    Projelerin belirlenen bütçe ve zamana uygun bir şekilde hayata geçirilmesi, etkili bir proje yönetimine bağlıdır. Bu aşamada doğru metodolojileri izlemek, proje kapsamında gerçekleştirilecek çalışmaları ayrıntılı bir şekilde belirleyip yönetmek için bu uzmanlığa sahip ekiplerle çalışmak önem taşıyor.
  • Felece Teknoloji olarak Proje Yönetimi hizmetimiz ile müşterilerimizin tüm proje yönetimi ihtiyaçlarını karşılıyor, projelerinizi belirlediğiniz bütçe ve zaman çerçevesinde hayata geçirmenizi sağlıyoruz. Proje yönetimine yönelik süreçler belirlendikten sonra bunların doğru bir şekilde izlenmesi ve yönetilmesi için Süreç Danışmanlığı alanındaki uzmanlığımızla hedeflerinize ulaşmanızda size destek oluyoruz. Kritik Başarı Faktörlerinin belirlenip uygulanmasında proje yönetimi kadar hizmet ve kaynak yönetiminin etkili bir şekilde sağlanmasının da rolü bulunuyor. Hizmet Yönetimi ile tüm ihtiyaçlarınızı uçtan uca karşılayacak teknolojileri, çözümleri, kaynakları ve uzmanları tek noktadan bir araya getiriyor ve yönetiyoruz.
  • Teknoloji Danışmanlığı hizmetimiz, yolculuğunuz boyunca size yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunda uzman desteği sunarken yazılım konusundaki sorunlarınız, Yazılım Danışmanlığı hizmetimizle hızla çözüme kavuşuyor. Nitelikli kaynak ihtiyaçlarınıza Kaynak Yönetimimiz ile yanıt sunuyor ve eksik kaynaklarınızı uzman ekiplerimizle karşılamanızı sağlıyoruz. Bir projenin işleyişiyle ilgili uzman görüşü almak, projenin standartlara uygunluğunu denetlemek, proje yönetim süreçlerini doğrulamak gibi proje kalitesini belirleyen ve artıran unsurlar için size Kalite Güvence Danışmanlığı hizmetimizle destek oluyoruz. Sunduğumuz çözümlerle ilgili 7/24 Destek hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olmaya devam ediyor, 7 gün 24 saat ulaşılabilir özel ekiplerimizle projenin başından sonuna tüm süreçleri izliyor ve sizin için geliştiriyoruz. Eğitim Hizmetleri kapsamında proje sırasında ve sonrasında ihtiyaç duyduğunuz teknik eğitimler konusunda kapsamlı ve beklentilerinize özel geliştirilmiş çözümler sağlıyoruz.
  • Projenizin kritik başarı faktörlerini yönetmek için uzmanlıklarımıza güvenin

    Proje yönetiminde kritik başarı faktörlerini doğru bir şekilde belirlemek ve uygulamak, projenizi başarıya taşımanın yanı sıra paydaşlarınız ve müşterilerinizle de daha iyi ilişki kurmanızı sağlayarak şirketinizin güvenilirliğini ve rekabetçiliğini etkiliyor. Müşteri memnuniyetini ve ekip üyelerinizin performansını artıracak kritik faktörleri belirlemekten, uygun önlemleri almaya ve uygulamaya kadar her aşamada kapsamlı deneyimimizle yanınızdayız.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur