SAP HANA Enterprise Cloud ile Buluta Geçmek İçin 7 Kritik Neden

  • SAP HANA Enterprise Cloud, bulutun getirdiği ölçeklenebilirlik ve verimliliği SAP’nin kurumsal iş uygulamalarında uzun yıllara dayanan uzmanlığıyla buluşturuyor. Felece Teknoloji olarak bu faydalı birleşimi en verimli şekilde gerçekleştirmenize destek oluyoruz.
  • Şirketler dijital dönüşümde bulutun verimliliğini ve esnekliğini elde etmek istiyor. Buluta geçiş operasyonel karmaşayı ortadan kaldırırken, ölçeklenebilirlik ve OPEX ödeme modeli gibi avantajlarıyla pek çok fırsatı beraberinde getiriyor. Buna karşın, doğru bulut kurulumunu belirleyip, en iyi çözümü seçmek sanıldığı kadar kolay değil. Birçok farklı alternatifin yer aldığı bulut piyasasında SAP HANA Enterprise Cloud çözümü, SAP kaynaklı bir çözüm olmanın getirdiği avantajla öne çıkıyor.
  • SAP tarafından tümüyle ölçeklenebilir ve güvenli bir bulut çözümü olarak geliştirilen SAP HANA Enterprise Cloud ile, şirketinizin iş uygulamalarını buluta taşımanın en hızlı ve verimli yolunu sunuyoruz. Güvenlik, altyapı ve yönetilen bulut hizmetleri, kurumsal uygulamalar ve gelişmiş servisler uçtan uca bu çözüm üzerinde toplanıyor. Kurumsal ihtiyaçlarınıza göre kolayca ölçeklendirilebilir oluşu, SAP HANA Enterprise Cloud’u dijital dönüşümde çağ atlamak isteyen şirketler için ideal hale getiriyor.
  • Özel yönetimli bulut kurulumu, ölçeklenebilir çalışma modeli, canlıya geçişte zaman ve maliyet tasarrufuyla, SAP’nin bulut çözümünün diğerlerinden ayrışmasına katkıda bulunan faydalar sunuyoruz. SAP HANA Enterprise Cloud ile eski tip ERP dönemini kapatıp, “akıllı ERP” çağına öncülük ediyoruz. Dijital çağa uygun bir kullanıcı deneyimini otomasyonla destekleyen çözüm sayesinde, yeni nesil süreçleri yönetmeyi kolaylaştırıyoruz.
  • Buluta geçmek için hala aklınızda soru işaretleri varsa, Felece olarak karar vermenize yardımcı olacak bir dizi gerekçe hazırladık.

SAP HANA Enterprise Cloud ile Sunduğumuz 7 Fayda

  • Tek Kontrat – Tek SLA

    SAP’nin bulut çözümüyle, kurumsal iş süreçlerine yönelik tüm ihtiyaçları tek çatı altında toplayıp, tek sözleşmeye bağlıyoruz. SAP HANA Enterprise Cloud’a geçen kurumların danışmanlık, donanım, Basis, yönetilen servis ve çözüm ihtiyaçlarının tümüyle bulut üzerinde, uzman ekiplerimizin danışmanlığında yönetilmesini sağlıyoruz.
  • Hızlı Kurulum

    Uçtan uca SLA’lerle desteklenen referans bulut mimarisine geçişin standart ERP kurulumlarından çok daha hızlı olmasına olanak tanıyoruz. Çözümün sunduğu operasyon ve yönetim becerileriyle, ilk kurulum süresinin de en aza indirilmesini sağlıyoruz.
  • Sınırsız Sorumluluk

    SAP’nin özel bulutunda sadece tüm SAP iş uygulamalarınızın değil, kişisel ve gizli bilgilerinizin güvenliğinin sorumluluğunu da üstleniyoruz.
  • Çeviklik

    Bulut demek çeviklik demek! Yılın belli dönemlerinde artan veya azalan ihtiyaçlarınıza göre kullandığınız sistemi ölçeklendirmeyi SAP HANA Enterprise Cloud platformunda son derece kolay hale getiriyoruz. Otomasyon ve yönetim kolaylığı sayesinde, kuruluma ve ölçeklenmeye ilişkin her türlü riskin minimuma indirilmesine olanak tanıyoruz.
  • Sürekli İnovasyon Döngüsü

    SAP’nin yaptığı güncellemeler artık sizin güncellemeleriniz oluyor. Kurumsal iş uygulamalarında onlarca yıllık deneyimiyle dünya lideri olan SAP’nin ürün ve servislerinde yaptığı inovasyon sizi de rekabette her zaman bir adım öne taşıyor.
  • Türkiye’de Veri Merkezi

    Yasal uygunluk için her geçen gün daha önemli hale gelen veri yönetiminde hem Türkiye’de hem 41 noktada bulunan küresel veri merkezi alternatifleriyle, verilerinizi Türkiye’de tutma olanağı sunarak, içinizin rahat etmesini sağlıyoruz.
  • Güvenlik ve Uyumluluk

    SAP’nin küresel en yüksek standartlara sahip olan güvenlik arayüzünü yakından takip ediyoruz. En yeni uyumluluk güncellemelerini hayata geçirerek, yasal uygunluğunuzun her an garanti altında olmasını sağlıyoruz.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur