VEPO ile Tüm Siparişlerde Tam Zamanında Teslimat!

  • Tedarik süreçlerindeki tüm paydaşları bir araya getiren online portal çözümümüz VEPO ile, müşterilerinize verdiğiniz teslimat sözünü her seferinde tutmanızı sağlıyoruz.

    Akıllı telefonlar başta olmak üzere iletişim teknolojilerinin yaygınlaşması, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarında da köklü değişikliklere neden oldu. Sipariş ve teslimat süreçleri büyük ölçüde kısaldı. Bugünün müşterileri, talep ettiği ürünü en hızlı ve güvenilir biçimde teslim edebilen işletmelerle çalışıyor.
  • Siparişlerde yaşanan gecikmeler müşteri memnuniyetini düşürürken, sözü verilen sürede teslimat yapılmaması müşteri kayıplarına dahi yol açabiliyor. Bunu önlemenin yolu ise siparişin kritik unsuru olan tedarik zincirini iyileştirmekten geçiyor. Felece Teknoloji olarak, SAP Fiori tabanlı olarak geliştirdiğimiz Tedarikçi Portali çözümü VEPO ile siparişlerinizi söz verdiğiniz günde teslim etmenizi kolaylaştırıyoruz.
  • Sektörel tecrübemizi, tedarik süreçlerine yönelik uzmanlığımızla birleştirdiğimiz VEPO uygulamamız, web tabanlı bir platform olarak çalışıyor. VEPO, tedarikçiler online ve tamamen entegre bir portalde haberleşmenize ve iş süreçlerini yönetmenize olanak tanıyor. Üstelik tüm sistem online çalıştığı için ofise bağlılık ortadan kalkıyor; tedarik süreçleri mobil cihazlardan da yönetilebilir hale geliyor.
  • Tüm Tedarik Zinciri Avucunuzda

  • Mevcut SAP sistemlerinizle gerçek zamanlı bilgi alışverişi sağlayan VEPO ile tedarik zinciri boyunca tüm akışı kayda değer biçimde hızlandırıp, verimlilik sağlayabilirsiniz. İş akışınız düzene girdiğinde, tüm süreci uçtan uca daha etkili biçimde gözlemleyip, gerekli iyileştirmeleri yaparak maliyet tasarrufu elde edebilirsiniz.
  • Tedarikin kritik adımları olan satın alma, sipariş, teklif, fatura, ASN, fiyat, stok, cari bilgiler yönetimine VEPO ile tek ekrandan, kolayca erişmenizi sağlıyoruz. Tedarikçilerle paylaşmak istediğiniz yeni bir güncelleme veya duyuru olduğunda, bunu VEPO üzerinden yapmanıza imkan tanıyoruz. Hatta sadece belirli bir tedarikçiye yönelik bilgilendirmeleri de VEPO çözümümüz aracılığıyla aynı ekrandan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Tedarik zincirinde VEPO ile elde ettiğiniz verimliliğin müşteriye yansıması, her zaman söz verdiğiniz günde yapacağınız teslimatlar olur. Ürün temininde tedarike ilişkin iş akışını online ortama taşıyarak, “tam zamanında teslimat” sözünü her siparişte tutmanızı kolaylaştırıyoruz. VEPO ile sipariş karşılama oranınızı artırıyor, süreçleri hızlandırıyoruz.
  • Pek çok farklı sektörde tedarik zinciri, şirketlerin büyüme hedefine giden yolda kritik bir adım niteliği taşıyor. Bu süreçlerde yapılacak en ufak iyileştirmeler bile hem maliyet tasarrufu hem de müşteri memnuniyeti açısından çok değerli. Siz de tedarik süreçlerinizi, sizin ihtiyacınız gözetilerek geliştirilmiş bir çözümle iyileştirmek istiyorsanız, Felece Teknoloji’nin uzman ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Felece Web Portal

This site programmed and designed by
Mustafa Emre Tekinsoy

with Burak Yağmur